Kainat Tədris Mərkəzində hazırlaşıb 600-dən yüksək balla universitetə qəbul olmuş abituriyentlərimiz!

Kainat Tədris Mərkəzində hazırlaşıb, DİM-nin təşkil etdiyi 11-ci siniflərarası universitetə qəbul imtahanından 2019-2020-ci il üçün yüksək nəticə göstərən abituriyentlərimiz:

Oktay Nəbili: Bakı Ali Neft məktəbi, İnformasiya təhlükəsizliyi, (694.1
BAL)

Səbuhi Bürcəliyev: Azərbaycan Dövlət Neft və SənayeUniversiteti, İnformasiya təhlükəsizliyi (ingilis bölməsi), (686.6
BAL)

Fidan Yunusova: Bakı Ali Neft Universiteti, Kimya mühəndisliyi (ingilis bölməsi), (670
BAL)

Malik Həmidov: Azərbaycan Dövlət İqtisad Universiteti, Maliyyə (ingilis bölməsi), (659
BAL)

Nərmin Nağıyeva: Bakı Ali Neft Universiteti, Kimya mühəndisliyi (ingilis bölməsi), (658.7
BAL)

Teyyubə Adışlı: Bakı Dövlət Universiteti, Dövlət və İctimai münasibətlər, (651.3
BAL)

Firuzə Abdullazadə: Bakı Dövlət Universiteti, Riyaziyyat müəllimliyi (ingilis bölməsi), (648.7
BAL)

Cavad Əliyev: Xüsusi Təyinatlı Təhsil müəssisəsi, (643.8 BAL)

Ramazan Tağıyev: Bakı Dövlət Universiteti, Hüquqşunaslıq (641.2 BAL)

Şəbnəm Hacızadə: Azərbaycan Dövlət İqtisad Universiteti, Mühasibat (ingilis bölməsi), (631
BAL)

Fatma İsmayılova: Azərbaycan Dövlət Neft və Sənaye Universiteti, İnformasiya təhlükəsizliyi (ingilis bölməsi), (630.8 BAL)

Rzayev Aydın: Bakı Dövlət Universiteti, Kompyuter elmləri (ingilis bölməsi), (630.8 BAL)

Rəfiqə Pənahova: Bakı Dövlət Universiteti, Hüquq, (622 BAL)

Abdulla Süleymanov: Azərbaycan Dillər Universiteti, Tərcümə, (620.7 BAL)

Zəhra Rzayeva: Azərbaycan Tibb Universiteti, Müalicə işi, (618.9 BAL)

Şahnaz Əmiraslanova: Bakı Dövlət Universiteti, Kompyuter elmləri (ingilis bölməsi), (616.6 BAL)

Nərgiz Babayeva: Bakı Dövlət Universiteti, Riyaziyyat müəllimliyi, (604.7 BAL)

Ləman Sadıqova: Bakı Dövlət Universiteti, Hüquqşunaslıq, (602.7 BAL)

Şəhanə İsrafilzadə: Azərbaycan Dövlət İqtisad Universiteti, Maliyyə, (603 BAL)

Kainat Tədris Mərkəzi hamınızı təbrik edir, gələcək həyatınızda uğurlar arzu edir.