Kainat Tədris Mərkəzinin Yasamal filialında YAY məktəbinə qeydiyyat başladı

Kainat Tədris Mərkəzinin Yasamal filialında  YAY məktəbinə qeydiyyat başladı

Yay proqramına 5-15 yaşlı uşaqların qəbulunu elan edirik!

__________________________________________

Valideynlərin çoxsaylı xahişlərini nəzərə alaraq Kainat Tədris Mərkəzi Yasamal filialı olaraq xüsusi layihə hazırlamışıq –

"Умное лето" “Ağıllı yay”!

Yaya çox az vaxt qalıb və indi bütün valideynləri bir sual düşündürür: Yayda uşaqlar nə ilə və necə məşğul olacaqlar?

Bütün valideynlər, əlbəttə, istəyirlər ki, uşaqları yay ərzində həm əylənsin, həm də öyrənsin! Məhz buna görə bizim proqramımız hər bir uşaq üçün uyğundur!

Sizin uşaqlarınızı Riyaziyyat, məntiq, əyləncəli-intellektual proqramlar, rəsm, şahmat, oxu və film günləri, psixoloqla görüş gözləyir.

Proqramda iştirak edən hər kəs sonda sertifikat qazanacaq ??

Diqqət! 22 Maya qədər qeydiyyatdan keçin və 44% ENDİRİM ƏLDƏ EDİN!

Ödəniş: 44 gün - 111 AZN ? (44% erkən qeydiyyat endirimi ilə 62 AZN)

"Умное лето" “Ağıllı yay” uşağınızın hərtərəfli inkişafı, faydalı istirahəti və yeni dostları deməkdir!

********************************************************************************

Объявляем набор детей 5-15 лет на летнюю программу!

____________________________

Учитывая многочисленные просьбы родителей, мы как Ясамальский филиал центра образования Каинат подготовили специальный проект "Умное лето"!

Лето не за горами, и сейчас все родители задумываются над одним вопросом: Что и как дети будут делать летом?

Конечно, все родители хотят, чтобы их дети и развлекались и учились летом! Именно поэтому наша программа подходит для каждого ребенка!

Ваших детей ждёт математика, логика, развлекательно-интеллектуальные программы, pисование, шахматы, чтение и кино, встреча с психологом.

В конце каждый, кто участвует в программе, получит сертификат.??

Внимание! Зарегистрируйтесь до 22 мая и ПОЛУЧИТЕ СКИДКУ 44%!

Оплата: 44 дня - 111 AZN ?(с регистрационной скидкой 62 AZN)

"Умное лето" - это всестороннее развитие вашего ребенка, полезный отдых и новые друзья!